Ajándékutalvány

Ajándékozz szépséget, ajándékozz tudást!

Lepd meg szeretteidet, barátaidat ajándékutalványunkkal, mellyel számos kedvezményhez juthatsz Te is!

Exclusive Make-up: 8000.-Ft/óra 

Amennyiben ezt az ajándékot választod, garantáljuk, hogy a számodra kedves fél nem csak esztétikailag, de lelkileg is átalakul, felfrissül. Ha ezzel az ajándék kártyával szeretnénk örömet szerezni, fontos tudni, hogy a kártyára töltött összeg bármekkora lehet és azt a megajándékozott-előzetes egyeztetést követően-bármilyen szolgáltatásra vagy képzésre beválthatja. Ezen felül pedig tökéletes továbbképzési forma lehet a már szakmában dolgozó (fodrász,kozmetikus,sminkes) hölgyek számára.

Sminktanácsadás: 15.000.-Ft/alkalom (3 óra)

Akár egy alkalom után is magabiztosan ragad majd ecsetet az, akit ezzel a hasznos ajándékkal meglepnek. Nem lesz gond számára többé az, hogy hogyan fogjon az alapozáshoz, milyen színeket használjon és hogyan húzzon tökéletes tusvonalat. Aki pedig már a szakmában dolgozik, mégis valami pluszra, többre vágyna önfejlesztés céljából, annak örömet okozhat ez a fantasztikus lehetőséget.

Divatsminkes képzés: 350.000.-Ft + Áfa

Éjjel-nappal azt hallgatod, hogy a feleséged, kedvesed, barátnőd esetleg anyukád, testvéred vagy a rokonságból bárki azt hajtogatja “Bárcsak én is olyan ügyesen tudnék sminkelni”vagy “Bárcsak én is el tudnék helyzkedni a sminkes szakmában”? Itt a remek lehetőség arra, hogy valóra váltsd az álmukat. Divatsminkes képzésünkön elsajátíthatnak minden olyan szakmai tudást, ami elegendő lehet ahhoz, hogy egyedül is helyt álljanak és akár saját vállalkozást indíthassanak.

Sminkmester képzés: 590.000.-Ft + Áfa

Legyen szó akár olyanról aki csak most kezdi vagy olyanról aki már régóta a szakmában dolgozik, mégis egy újabb szintre szeretne lépni, ez egy remek ajándék lehet számára. A már meglévő tudását fejlesztjük személyre szabottan és emelett új sminkelési technikákat, stílusokat és sminkanyagokat ismerhet meg.

Maszkmester képzés: 1.750.000.-Ft + Áfa

Ez az ajándék biztosan nagyot szól majd! Főleg ha az illető megőrül a filmvilágért és feltett szándéka is, hogy ilyen körökben mozogjon és dolgozzon. A képzés során, megtanítjuk a különböző pótrészek (pl. kopaszparóka, bajusz, egyéb szőrzetek, orr, fül, realisztikus sebek, hegek és zúzódások, maszkok) helyes használatát, felhelyezését és alkalmazását. Megtanulja, hogyan kell létrehozni TV-re,- filmre a különféle realisztikus hatású sminkeket, sebeket, maszkokat, pótrészeket, szőrzeteket illetve megalkotni a különféle karaktereket (pl.: halott, öreg, beteg). Ezen felül pedig bevezetjük a különféle testfestési és fodrászati ismeretekbe is. A maszkmester vizsgát követően így minden olyan szakmai elméleti és gyakorlati tudással rendelkezni fog, amivel magabiztosan elindulhat a karrierje akár nemzetközi szinten is.

Válaszd tehát bármelyik ajándék kártyát, mi díszcsomagolásba tesszük és a megadott címen átveheted tőlünk!

Átvétel helyszíne: 1095 Budapest, Soroksári út 48. 11.ép. 3.em.

webajiutalvany

Minden képzésünk és szolgáltatásunk ajándékba adható, részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!