Alapozd meg a sikered a Budapesti Sminkiskolában!

Budapesti Sminkiskola professzionális sminkes képzésekkel várja a sminkelés iránt érdeklődőket_logo_300x86
Smink tanfolyam a Budapesti Sminkiskola szervezésében

A legtöbb sminkes szabadúszó.

Én is így kezdtem 25-30 éve. A tudásunkat egymástól lestük el, vagy külföldi kurzusok, könyvek segítettek, mivel kezdetben még nem voltak erre specializálódott képzések.

Dolgoztam számos televízió stúdióban, RTL, TV2 , Duna TV, hazai és külföldi filmes produkciók, reklámfilmek forgatásán, fotózásokon, divatbemutatókon. 2012- től a Parlament TV, Ozon TV, és a Life TV  vezető sminkese lettem.

A Budapesti Sminkiskolát 2008-ban alapítottam. Ez időtől fogva a tanítás és a Budapesti Sminkiskola működtetése lett a legfőbb feladatom. Iskolám egyik fő büszkesége, hogy 2017-ben, a Londonban megrendezett IMATS Nemzetközi Makeup Iskolák versenyének Beauty kategóriájának 1. helyezését értük el Fehér Orsolya személyében!

2011- től a Korda Filmstúdió / Korda Látogató központ egyik kedvenc program eleme lettünk, ami  folyamatos kihívást biztosít számunkra, valamint  nagyszerű lehetőséget a tanulóinknak hogy megmutassák tudásukat. Szívügyem a sminkes képzés önálló tevékenységként történő elismertetése.

2009-ben Magyarországon elsőként akkreditáltattam le a képzéseinket, és azóta is folyamatosan követem a felnőttképzés változásait.

Az engedélyezett és szabadpiaci sminkes képzések elvégzése drága és időigényes. Tehát a megfelelő iskola vagy képzési program kiválasztása kiemelt prioritás, mind az oktató, mind a résztvevők kötelezettségvállalása szempontjából. Az aspiráló, leendő smink művészek számára, akik átfogó tanulási élményt szeretnének a speciális effektusok sminkjében is, nehéz lehet tudni, hogy mely iskolák veszik ezt komolyan. Ezért nálunk alapos és ingyenes a személyes képzési tájékoztatás.

– Pintér Andrea smink- és maszkmesteroktató –

Sminkes képzések a Budapesti Sminkiskola kínálatában
Pintér Andrea a Budapesti Sminkiskola tulajdonosa smink- és maszkmesteroktató

|Pintér Andrea a Budapesti Sminkiskola tulajdonosa smink- és maszkmesteroktató

Egy karrier kialakításakor csak a biztos szakmai alapok hozhatnak sikert! Ha igazán ambiciózus vagy és keresel egy hivatást, ahol sikeres lehetsz, a Budapesti Sminkiskola segít neked terveid megvalósításában.

Büszkén elmondhatjuk, hogy a Budapesti Sminkiskolában minden a szépség, a kreativitás és a fantázia körül forog. Maximálisan felszerelt stúdiónk széles skálán prezentálja mindazt, amit a hazai, illetve a külföldi smink- és maszkmesterség magába foglal.

Oktatásunk során a felhasznált sminkanyagokat és eszközöket biztosítjuk számodra, ebből adódóan sminktermékek széles skáláját találod nálunk mind hazai, mind nemzetközi szinten.

Tanfolyamaink során nem határoljuk be a kreativitásod. Bármelyik utat is választod a make-up területén, mi már jártunk ott, és segítünk Neked is eljutni. Mindig szívesen vesszük az új ötleteket, melynek létrehozásában segítséget is nyújtunk számodra, a megálmodástól a megvalósításig.

A hatékonyabb képzés érdekében kis létszámú csoportokat indítunk, melynek egyik előnye, hogy az oktatás produktívabbá válik, másrészt igazodni is tudunk az időbeosztásodhoz.

Amennyiben már vannak ismereteid az általad választott képzés területén, egyedülálló módon iskolánkban elismerjük a már meglévő tudásod. Ingyenes tudásszint felmérő segítségével az eredményt beszámítjuk, így nem kell feltétlenül az alapoktól indulnod, folytathatod tanulmányaidat onnan, ahol szakmailag tudásod tart.

Iskolánk elsődleges célja, hogy a nálunk végzett tanulók, olyan naprakész és biztos tudással rendelkezzenek, hogy bárhol a világon sikeresen meg tudják állni a helyüket.

Tartozz Te is közéjük, képezd magad sikeresre nálunk!

A Budapesti Sminkiskola a Notino partnere
v
A legjobb sminkiskola Budapesten
A Budapesti Sminkiskola hivatalos megnyitója.

LifeNetwork TV felvételei a Budapesti Sminkiskolában folyó képzésekről

Ha további részek is érdekelnek a LifeNetwork TV felvételeiből, akkor ide kattintva megnézheted ≫

Olyan sminkiskolát keresel, ahol a gyakorlati alapok mellett a szakma sajátosságaira is felkészítenek?

Olyan sminkes tanfolyamon szeretnél részt venni, ahol nemzetközi színvonalú, elismert végzettséget is kaphatsz?

A Budapesti Sminkiskola sminkes képzésein és smink tanfolyamain professzionális, jól felszerelt környezetben sajátíthatod el a sminkelés mesterfogásait. Iskolánkban ráadásul igazolt szakmai gyakorlatot, könyvtári órákat és saját jegyzetet is biztosítunk.

Egyedülálló sminkes – Makeup artist képzésünk a felnőttképzési törvényben foglalt engedéllyel is rendelkezik.

Hogy ez mit jelent?

Hogy átfogó ismereteket adunk át, melyek segítségével az elhelyezkedés és munkavégzés elérhetővé válik.

Aktuális képzések

Kattints a képzés nevére és nézd meg a részleteket!

Betöltés… Betöltés…