Az Iskola

Egy karrier kialakításakor csak a biztos szakmai alapok hozhatnak sikert! Ha igazán ambiciózus vagy és keresel egy hivatást, ahol sikeres lehetsz, a Budapesti Sminkiskola segít neked terveid megvalósításában.
Büszkén elmondhatjuk, hogy a Budapesti Sminkiskolában minden a szépség, a kreativitás és a fantázia körül forog. Maximálisan felszerelt stúdiónk széles skálán prezentálja mindazt, amit a hazai, illetve a külföldi smink- és maszkmesterség magába foglal.
Oktatásunk során a felhasznált sminkanyagokat és eszközöket biztosítjuk számodra, ebből adódóan sminktermékek széles skáláját találod nálunk mind hazai, mind nemzetközi szinten.
Tanfolyamaink során nem határoljuk be a kreativitásod. Bármelyik utat is választod a make-up területén, mi már jártunk ott és segítünk Neked is eljutni. Mindig szívesen vesszük az új ötleteket, melynek létrehozásában segítséget is nyújtunk számodra, a megálmodástól a megvalósításig.
A hatékonyabb képzés érdekében kis létszámú csoportokat indítunk, melynek egyik előnye, hogy az oktatás produktívabbá válik, másrészt igazodni is tudunk az időbeosztásodhoz.
Amennyiben már vannak ismereteid az általad választott képzés területén, egyedülálló módon iskolánkban elismerjük a már meglévő tudásod. Ingyenes tudásszint felmérő segítségével az eredményt beszámítjuk, így nem kell feltétlenül az alapoktól indulnod, folytathatod tanulmányaidat onnan, ahol a szakmailag tudásod tart.
Iskolánk elsődleges célja, hogy a nálunk végzett tanulók, olyan naprakész és biztos tudással rendelkezzenek, hogy bárhol a világon sikeresen megtudják állni a helyüket.

Tartozz Te is közéjük,képezd magad sikeresre nálunk!

BpSi-Shooting-1_023
058b
093b
wIMG_8276d-1-blackwhite
CRW_5635a
018