fbpx

Olyan iskolát keresel, ahol a gyakorlati alapok mellett a szakma sajátosságaira is felkészítenek?

Olyan oktatáson szeretnél részt venni, ahol nemzetközi színvonalú, elismert végzettséget is kaphatsz?

 

A Budapesti Sminkiskola kurzusán professzionális, jól felszerelt környezetben sajátíthatod el a sminkelés mesterfogásait. Iskolánkban ráadásul igazolt szakmai gyakorlatot, könyvtári órákat és saját jegyzetet is biztosítunk.

Egyedülálló sminkes – Makeup artist képzésünk a felnőttképzési törvényben foglalt engedéllyel is rendelkezik.

Hogy ez mit jelent?

Hogy átfogó ismereteket adunk át, melyek segítségével az elhelyezkedés és munkavégzés elérhetővé válik.

AZ ISKOLA

Egy karrier kialakításakor csak a biztos szakmai alapok hozhatnak sikert! Ha igazán ambiciózus vagy és keresel egy hivatást, ahol sikeres lehetsz, a Budapesti Sminkiskola segít neked terveid megvalósításában.

Büszkén elmondhatjuk, hogy a Budapesti Sminkiskolában minden a szépség, a kreativitás és a fantázia körül forog. Maximálisan felszerelt stúdiónk széles skálán prezentálja mindazt, amit a hazai, illetve a külföldi smink- és maszkmesterség magába foglal.

Oktatásunk során a felhasznált sminkanyagokat és eszközöket biztosítjuk számodra, ebből adódóan sminktermékek széles skáláját találod nálunk mind hazai, mind nemzetközi szinten.

Tanfolyamaink során nem határoljuk be a kreativitásod. Bármelyik utat is választod a make-up területén, mi már jártunk ott, és segítünk Neked is eljutni. Mindig szívesen vesszük az új ötleteket, melynek létrehozásában segítséget is nyújtunk számodra, a megálmodástól a megvalósításig.

A hatékonyabb képzés érdekében kis létszámú csoportokat indítunk, melynek egyik előnye, hogy az oktatás produktívabbá válik, másrészt igazodni is tudunk az időbeosztásodhoz.

Amennyiben már vannak ismereteid az általad választott képzés területén, egyedülálló módon iskolánkban elismerjük a már meglévő tudásod. Ingyenes tudásszint felmérő segítségével az eredményt beszámítjuk, így nem kell feltétlenül az alapoktól indulnod, folytathatod tanulmányaidat onnan, ahol szakmailag tudásod tart.

Iskolánk elsődleges célja, hogy a nálunk végzett tanulók, olyan naprakész és biztos tudással rendelkezzenek, hogy bárhol a világon sikeresen meg tudják állni a helyüket.

Tartozz Te is közéjük, képezd magad sikeresre nálunk!