Divatsminkes képzésünkön, elméleti és gyakorlati órák keretén belül megismerkedsz a dekor és professzionális sminkanyagokkal, eszközökkel, azok helyes használatával és megtanulhatod, hogyan kell levezetni egy sminktanácsadást.
Végezd el ezt a képzést nálunk és képes leszel arra, hogy önállóan mennyasszonyi, báli, alkalmi és natúr sminkeket készíts.

Elméleti oktatásban tanulhatsz kozmetikai alapismereteket, megtanulod felismerni a különböző bőrtípusokat, alapvető bőrbetegségeket és a különböző fertőtlenítési módszereket. Ez mind elengedhetetlenül szükséges a munkád során a megfelelő anyagok kiválasztásához.
Az eszköz és anyagismeret oktatás során megtanulod a professzionális és dekor anyagok közötti különbségeket, a választható eszközök tárházát és mindezek helyes alkalmazását. Tudni fogod, hogy melyik helyzetben milyen anyagra lesz szükséged és ha új termékkel találkozol, milyen szempontok szerint válaszd ki a megfelelőt.

Gyakorlati oktatásunk során elsajátíthatod az alapvető sminkelési technikákat (pl. alapozás, kontúrozás, szemöldök és ajakformálás technikái). Ezek után megtanulhatod a natúr, a nappali az esti, a báli és a menyasszonyi sminkek jellemzőit és sajátosságait. Emellett, gyakorolhatod a műszempilla, a kövek ragasztását és egyéb díszítési technikák alkalmazását.

Iskolánk erőssége, hogy segítünk a saját stílusod kibontakoztatásában, az annak megfelelő sminkelési technikák erősítésében, valamint a személyiségednek megfelelő munka kiválasztásában.

Képzésünk során előre elkészített jegyzetekből és tematikából tanulhatsz, így minden figyelmedet a sminkelésre fordíthatod.

Az utolsó alkalom tárgya a záróvizsgád lesz.

A Sminkes szakma alapja

 A képzés során megtanulod, elsajátítod a sminkes szakma alapjait. Az elméleti oktatás során segítséget kapsz ahhoz, hogy az itt szerzett tanúsítványoddal és szakmai gyakorlatoddal megtervezd a karriered, továbbtanulási lehetőségeidet.

Oktatásunk fontos részét képezi a professzionális attitűd elsajátítása is.

Munka lehetőség

Az iskolához érkező megbízásokon keresztül felelősséggel munkára közvetítünk.

Az iskola eszközeit kölcsönözheted, helységét pedig előre egyeztetett időpontban bérelheted, így könnyebben el tud indulni a sminkes karriered, amíg nincs teljes felszerelésed vagy saját szalonod.

Sminktanfolyam Budapest

Pintér Andrea – a Life Tv vezető sminkmestere 

aki 20 éves sminkes tapasztalata során számos  diákot indított el  a Filmes, tv-s  és Fashion Nemzetközi karrier felé. 
Budapesti Sminkiskola neve  nemzetközi viszonylatban is veretesen cseng! 
2017 májusában  elsőként  képviseltük Magyarországot és nyertük meg a Londonban megrendezett  IMATS Világversenyt . 
A versenyen  a nemzetközileg minősített sminkiskolák vettek részt.
A verseny felkészítő Mestere Pintér Andrea, a verseny nyertese: Fehérvári Orsolya

A tanfolyam részletei:

Alkalmak száma: 16

Időtartam: 64 tanóra (1 tanóra = 45 perc)

Képzés ára: 350.000 Ft+ÁFA

A tanfolyam sajátosságai:

✅ Rugalmas, egyénre szabott képzési időpontok

✅ Meglévő tudás beszámítása a képzés idejébe és árába

✅ Szakmai gyakorlat lehetősége

✅ Divatsminkes jegyzetek

Budapesti Sminkiskola | Sminktenfolyam 2018 logo

… segítünk, hogy célba érj …

Képzéseink
– hozzád igazítva –

Hívj bennünket: +36-70-319-9791

JELENTKEZÉS – ÉRDEKLŐDÉS KÜLDÉSE

Ha bármilyen kérdésed van, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot! A jelentkezési lap elküldése semmilyen kötelezettséget nem jelent!

--