egy karnyújtásnyira vagy attól, hogy sikeres légyDIVATSMINKES KÉPZÉS

Végezd el ezt a képzést nálunk és képes leszel arra, hogy önállóan mennyasszonyi, báli, alkalmi és natúr sminkeket készíts

Megismerkedsz a dekor és professzionális sminkanyagokkal és eszközökkel, azok helyes használatával és megtanulhatod, hogyan kell levezetni egy sminktanácsadást.

Mindemellett betekinthetsz a fashion make-up csillogó világába is.

A képzés időtartama:

16 alkalom = 64 tanóra

1 tanóra = 45 perc

1 alkalom = 4 tanóra

A képzés ára:

350.000 Ft + ÁFA

A képzés vázlata

Elméleti oktatásban tanulhatsz kozmetikai alapismereteket, megtanulod felismerni a különböző bőrtípusokat, alapvető bőrbetegségeket és a különböző fertőtlenítési módszereket. Ez mind elengedhetetlenül szükséges a munkád során a megfelelő anyagok kiválasztásához.

Az eszköz és anyagismeret oktatás során megtanulod a professzionális és dekor anyagok közötti különbségeket, a választható eszközök tárházát és mindezek helyes alkalmazását. Tudni fogod, hogy melyik helyzetben milyen anyagra lesz szükséged és ha új termékkel találkozol, milyen szempontok szerint válaszd ki a megfelelőt.

Mindemellett az elméleti oktatás során segítséget kapsz ahhoz, hogy az itt szerzett tanúsítványoddal és szakmai gyakorlatoddal megtervezd a karrieredet.

Gyakorlati oktatásunk során elsajátíthatod az alapvető sminkelési technikákat (pl. alapozási, kontúrozási, szemöldök és ajakformálási technikák). Ezek után megtanulhatod a natúr, a nappali az esti, a báli és a menyasszonyi sminkek jellemzőit és sajátosságait. Emellett  gyakorolhatod a műszempilla, a kövek ragasztását és egyéb díszítési technikák alkalmazását.

Oktatásunk fontos részét képezi a professzionális attitűd elsajátítása is.

Iskolánk erőssége, hogy segítünk a saját stílusod kibontakoztatásában,  az annak megfelelő sminkelési technikák erősítésében, valamint a személyiségednek megfelelő munka kiválásztásában.

Képzésünk során előre elkészített jegyzetekből és tematikából tanulhatsz, így  minden figyelmedet a sminkelésre fordíthatod.

Az utoló alkalom tárgya a záróvizsgád lesz.

Amiben még segítségedre lehetünk:

– A már meglévő tudásodat beszámítjuk a képzés idejébe és árába is;

– A portfóliód összeállításában, és

– Szakmai gyakorlat szerzésében is segítünk;

– Az iskolához érkező megbízásokon keresztül felelősséggel munkára közvetítünk;

– Jó eredménnyel és szakmai tapasztalattal büszkeségeink közé kerülsz, ami egyúttal szakmai ajánlás is;

– Az iskola eszközeit kölcsönözheted, az iskola helyiségét pedig előre egyeztetett időpontban bérelheted, így könyebben el tud indulni a sminkes karriered akkor, amikor még nincs teljes felszerelésed, vagy saját szalonod;

– A partnereink által biztosított kedvezményekben te is részesülsz;

– Az óráid időpontját maximálisan rugalmasan tudjuk kezelni, tehát tanulás, munka, vagy gyermeknevelés mellett is elvégezheted kurzusainkat.

JELENTKEZZ MOST!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Melyik képzésük iránt érdeklődsz, milyen információkra van még szükséged?

Lehetőség van ingyenes konzultációra, melynek keretében személyre szabottan segítünk kiválasztani
a legmegfelelőbb képzést !

***