DIVATSMINKES KÉPZÉS

Végezd el ezt a képzést nálunk és képes leszel arra, hogy önállóan mennyasszonyi, báli, alkalmi és natúr sminkeket készíts.

Megismerkedsz a dekor és professzionális sminkanyagokkal és eszközökkel, azok helyes használatával és megtanulhatod, hogyan kell levezetni egy sminktanácsadást.

Mindemellett betekinthetsz a fashion make-up csillogó világába is.

A képzés időtartama

16 alkalom = 64 tanóra
1 tanóra = 45 perc
1 alkalom = 4 tanóra

A képzés ára

350.000 Ft + ÁFA

A DIVATSMINKES KÉPZÉSRŐL

Elméleti oktatásban tanulhatsz kozmetikai alapismereteket, megtanulod felismerni a különböző bőrtípusokat, alapvető bőrbetegségeket és a különböző fertőtlenítési módszereket. Ez mind elengedhetetlenül szükséges a munkád során a megfelelő anyagok kiválasztásához.
Az eszköz és anyagismeret oktatás során megtanulod a professzionális és dekor anyagok közötti különbségeket, a választható eszközök tárházát és mindezek helyes alkalmazását. Tudni fogod, hogy melyik helyzetben milyen anyagra lesz szükséged és ha új termékkel találkozol, milyen szempontok szerint válaszd ki a megfelelőt.

Mindemellett az elméleti oktatás során segítséget kapsz ahhoz, hogy az itt szerzett okleveleddel és szakmai gyakorlatoddal megtervezd a karrieredet.

Gyakorlati oktatásunk során elsajátíthatod az alapvető sminkelési technikákat (pl. alapozási, kontúrozási, szemöldök és ajakformálási technikák). Ezek után megtanulhatod a natúr, a nappali az esti, a báli és a menyasszonyi sminkek jellemzőit és sajátosságait. Emellett gyakorolhatod a műszempilla és a kövek ragasztását, valamint egyéb díszítési technikák alkalmazását.

Oktatásunk fontos részét képezi a professzionális attitűd elsajátítása is.

Iskolánk erőssége, hogy segítünk a saját stílusod kibontakoztatásában, az annak megfelelő sminkelési technikák erősítésében, valamint a személyiségednek megfelelő munka kiválasztásában.

Képzésünk során előre elkészített jegyzetekből és tematikából tanulhatsz, így minden figyelmedet a sminkelésre fordíthatod.

Az utolsó alkalom tárgya a záróvizsgád lesz.

Divatsminkes képzéseink a következő idópontokban indulnak:

2021 május 18. – Kedd
09:00 – 12:00

2021 május 18. – Kedd
13:00 – 16:00

2021 május 19. – Szerda
09:00 – 12:00

2021 május 19. – Szerda
13:00 – 16:00

2021 május 21. – Szombat
09:00 – 12:00

Amiben még segítségedre lehetünk

  • A már meglévő tudásodat beszámítjuk a képzés idejébe és árába is
  • A portfóliód összeállításában
  • Szakmai gyakorlaton történő részvételben
  • Az iskolához érkező megbízásokon keresztül felelősséggel munkára közvetítünk
  • Jó eredménnyel és szakmai tapasztalattal büszkeségeink közé kerülsz, ami egyúttal szakmai ajánlás is
  • Az iskola eszközeit kölcsönözheted, az iskola helyiségét pedig előre egyeztetett időpontban bérelheted, így könnyebben el tud indulni a sminkes karriered akkor, amikor még nincs teljes felszerelésed vagy saját szalonod
  • A partnereink által biztosított kedvezményekben te is részesülsz
  • Az óráid időpontját maximálisan rugalmasan tudjuk kezelni, tehát tanulás, munka, vagy gyermeknevelés mellett is elvégezheted kurzusainkat (kivételt képeznek engedélyezett képzéseink, melyek előre meghatározott időpontokban látogathatók)

JELENTKEZZ MOST!

Lehetőség van ingyenes konzultációra, melynek keretében személyre szabottan segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb képzést!

Hogy szólíthatunk?
visszahívunk
Választhatsz nyugodtan többet is, ez még semmilyen elköteleződést nem jelent!
close

Sminktanfolyam 🎁 45.000 ft kedvezménnyel
mindössze 5.000
forintért 💄

Iratkozz fel az exkluzív kedvezményért, minden hónapban meghirdetjük ezt a lehetőséget, kizárólag a hírlevélben - az első 10 jelentkezőnek!

Olvasd el, hogy mit tartalmaz a workshop l nem spamelünk soha adatvédelmi szabályzatot.