SZEREZZ ELISMERT VÉGZETTSÉGET!

SMINKES-MAKEUP ARTIST KÉPZÉS

Elméleti és gyakorlati tanagyagok:

A képzés a szakma minden területére kiterjedő elméleti és gyakorlati naprakész tudást nyújt! A sminkes tudás mellett a művészeti, produkciós és vizuális ismeretek elsajátítása is kiemelt szerepet kap. Ezáltal a Sminkes-Makeup Artist képzésen végzett szakemberek biztos szakmai alapokat kapnak ahhoz, hogy megfelelő és különleges sminkek elkészítésével járuljanak hozzá a magyar- és nemzetközi filmek, tévéfilmek, filmsorozatok, dokumentumfilmek, videoklipek forgatásának sikeréhez. Tudásukkal színpadi produkciók, színdarabok, táncos előadások és koncertek létrejöttét is segítik.

A képzés során a tanulóink szakmai gyakorlatok során szerezhetnek valós szakmai tapasztalatot.

Légy Sminkes-Makeup Artist szakember, amely hivatalosan is sminkes munkakör betöltésére alkalmas végzettséget biztosít!

Engedély szám: E-001205/2015/B002 • SzPk-00218-18-19 3 05 3

Képzési díj:
870 000,– Ft

A képzés során lehetőség van a már meglévő tudás beszámítására!
Ezzel jelentősen csökkenthető a képzési idő és a képzési díj összege!
Kérés esetén ingyenes tudásszint felméréssel segítünk!

Felvételi követlemények a Sminkes-Makeup Artist képzésre

1. Középfokú iskolai végzettség
2. Foglalkozás- egészségügyi alkalmassági vizsgálat
3. Felvételi beszélgetés

Az engedélyezett képzésekről néhány gondolat:

A Sminkes-Makeup Artist képzés a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény és végrehajtási rendeletei szerint engedélyezett képzésnek minősül. 

Ezáltal programunk szigorú szakmai elvárásoknak felel meg tartalmi szempontból, továbbá az oktatók és a biztosítandó tárgyi feltételek tekintetében egyaránt. 

Az engedély megadása több szakértő közreműködésével lefolytatott hatósági eljárásban történt. 

A képzések folytatása során a mi elkötelezettségünkön és sokéves szakmai tapasztalatunkon túl a hatósági ellenőrzések, a külső minőségbiztosítási értékelések is garantálják, hogy a felnőttképzéshez kapcsolódó jogszabályoknak és a szigorú szakmai-etikai elveknek megfelelő minőségi képzési szolgáltatást nyújtunk. 

A képzést felügyelő hatóság: Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal.

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevő jogszabályban előírt tartalmú tanúsítványt kap, amely – hasonlóan az OKJ-s bizonyítványokhoz – munkakör betöltésére jogosít fel.

Végül, de nem utolsó sorban az engedélyezett képzések díját nem terheli ÁFA, ezáltal kedvezőbbek a képzési díjak.

A felnőttképzési törvény értelmében az engedéllyel nem rendelkező egyéb (nem OKJ-s) szakmai képzéseket hozzáértő szakemberek már nem vizsgálják, azokat szabad szolgáltatásnyújtásként valósítja meg a képző intézmény. Ezekben az esetekben a képzési díjat ÁFA terheli, amely növeli a költségeket.
A Budapesti Sminkiskola az érdeklődőknek engedélyezett és szabad szolgáltatásnyújtásként megvalósított képzéseket egyaránt kínál. Szakmai elkötelezettségünknek köszönhetően, természetesen képzéseink színvonala egységes, az engedélyezett képzések folytatása során tanultakat, tapasztaltakat szakmai szempontból minden képzésünkbe beépítjük.

Amiben még segítségedre lehetünk

  • A már meglévő tudásodat beszámítjuk a képzés idejébe és árába is
  • A portfóliód összeállításában
  • Szakmai gyakorlaton történő részvételben
  • Az iskolához érkező megbízásokon keresztül felelősséggel munkára közvetítünk
  • Jó eredménnyel és szakmai tapasztalattal büszkeségeink közé kerülsz, ami egyúttal szakmai ajánlás is
  • Az iskola eszközeit kölcsönözheted, az iskola helyiségét pedig előre egyeztetett időpontban bérelheted, így könnyebben el tud indulni a sminkes karriered akkor, amikor még nincs teljes felszerelésed vagy saját szalonod
  • A partnereink által biztosított kedvezményekben te is részesülsz
  • Az óráid időpontját maximálisan rugalmasan tudjuk kezelni, tehát tanulás, munka, vagy gyermeknevelés mellett is elvégezheted kurzusainkat (kivételt képeznek engedélyezett képzéseink, melyek előre meghatározott időpontokban látogathatók)

JELENTKEZZ MOST!

Lehetőség van ingyenes konzultációra, melynek keretében személyre szabottan segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb képzést!

Hogy szólíthatunk?
visszahívunk
Választhatsz nyugodtan többet is, ez még semmilyen elköteleződést nem jelent!