SMINKMESTER

A Sminkmesteri képzésünk magába foglalja a Divatsminkes képzés tananyagát, így a kettő együtt
az Átfogó Sminkes és Maszkos Szakemberképzésünk
első és második moduljának felel meg. Ezek önálló képzésként is elvégezhetőek, ugyanakkor a későbbi esetleges továbbtanulásba kreditszerűen beszámíthatóak.

A Sminkmester kurzus célja, hogy az alapvető sminkelési technikák mellett képessé válj professzionális környezetben, csapatban dolgozni és az elvárásoknak megfelelő sminkeket elkészíteni.

Megtanítjuk neked a szakmai anyagok, csillámok és kiegészítők helyes használatát. Elsajátíthatod az egyedi kiegészítők, sablonok elkészítésének módjait, hogy megalkothasd a megálmodott fantázia sminkedet. Ezen felül megismerheted az alapvető maszkoláshoz szükséges anyagokat, speciális festékeket, és blokkolási technikákat.

A képzés időtartama:

26 alkalom = 104 tanóra

1 tanóra = 45 perc

1 alkalom = 4 tanóra

A képzés ára:

590.000 Ft + ÁFA

A sminkmester képzés vázlata

A Sminkmesteri képzésünk során a Divatsminkes tananyagon felül az alábbi ismeretekre tehetsz szert:

Az elméleti oktatás kiegészül több olyan elemmel is, amelyek ismerete nélkülözhetetlen egy Sminkmester számára.

Kiegészül a kozmetikai ismeretek fejezete, tanulhatsz az alapvető maszkoláshoz, blokkolási technikákhoz szükséges anyagokról, valamint megismerkedhetsz az airbrush elméletével is.

Gyakorlati képzésed Sminkmesteri része tartalmazza a professzionális munkakörnyezet megismerését, a különböző szakemberekkel való együttműködés módját, megtanulhatod a különböző témákhoz, stylingokhoz való alkalmazkodást.

Szintén a gyakorlati órákon készíthetsz testfestést, fantáziasminket, tervezhetsz versenysminket. és kísérletezhetsz extrém anyagok használatával is. Saját ötleteid alapján készíthetsz egyedi kiegészítőket és mindezt összegyúrhatot a kreativitásod és ízlésed szerint.

Ezzel alkalmassá válsz arra, hogy komolyabb megbízások elvárásainak is megfelelj, mivel a közös tervezéstől a teljes megvalósításig tartó folyamatban már gyakorlatot szereztél a kurzus során.

Az extrém sminkek elengedhetetlen kiegészítője az alap maszkolási technikák elsajátítása, ami szintén részét képezi a gyakorlati óráidnak.

Képzésünk során előre elkészített jegyzetekből és tematikából tanulhatsz, így  minden figyelmedet a sminkelésre fordíthatod.

Az utoló alkalom tárgya a záróvizsgád lesz.

Amiben még segítségedre lehetünk:

– A megtervezett vizsgamunkádhoz szükséges parókát, póthajat, ékszereket kiválaszthatod az iskola készletéből is;

– A már meglévő tudásodat beszámítjuk a képzés idejébe és árába is;

– A portfóliód összeállításában. és

– Szakmai gyakorlat szerzésében is segítünk;

– Az iskolához érkező megbízásokon keresztül felelősséggel munkára közvetítünk;

– Jó eredménnyel és szakmai tapasztalattal büszkeségeink közé kerülsz, ami egyúttal szakmai ajánlás is;

– Az iskola eszközeit kölcsönözheted, az iskola helyiségét pedig előre egyeztetett időpontban bérelheted, így könyebben el tud indulni a sminkes karriered akkor, amikor még nincs teljes felszerelésed, vagy saját szalonod;

– A partnereink által biztosított kedvezményekben te is részesülsz;

– Az óráid időpontját maximálisan rugalmasan tudjuk kezelni, tehát tanulás, munka, vagy gyermeknevelés mellett is elvégezheted kurzusainkat.

JELENTKEZZ MOST!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Melyik képzésük iránt érdeklődsz, milyen információkra van még szükséged?

Lehetőség van ingyenes konzultációra, melynek keretében személyre szabottan segítünk kiválasztani
a legmegfelelőbb képzést !

***