Szolgáltatásaink

A Budapesti Sminkiskola palettája olyannyira színes, hogy a Divatsminkes, Sminkmester, Maszkmester és egyéb képzéseken felül számos színvonalas és profi szolgáltatást is kínál.

Ezekre a szolgáltatásokra épp oly nagy hangsúlyt fektetünk, mint az oktatásainkra. Egyéni és vállalalti szinten is szeretnénk ha mindenkit épp úgy rabul ejtene a szépség, a film és a csillogás világa, mint ahogy évekkel ezelőtt minket is.

Legyen szó akár egy fotózásról, forgatásról, csapatépítő vagy hölgy- esetleg kifejezetten anya-lánya programról, egy esküvőről, céges rendezvényről, egy farsangi, Halloween-i partyról vagy akár egy fényűző bálról, tehát bármiről amihez elengedhetetlen az alkalomhoz illő smink és frizura, a megfelelő megjelenés, mi rendelkezésre állunk.

És nem csak a sminkek és a frizurák elkészítésében lehetünk segítségetekre. Ha mindez adott és megvan a már megszokott csapatotok, akkor is szívesen látunk, hiszen iskolánk több helységét is igény szerint rendelkezésre bocsájtjuk sőt, ha bármilyen anyagra vagy eszközre szükségetek van abban is segítségetekre lehetünk.

A következő szolgáltatások közül választhattok:

MEGJELENÉSI TRÉNING:

Cégeknek

Programunk célja, hogy csoportos tréning keretében segítséget nyújtsunk azon dolgozó hölgyek és urak számára, akik megjelenésükben is szeretnék tükrözni a cég arculatát. Egyedi cégre szabott programcsomagunkért és árajánlatunkért érdeklődjetek elérhetőségeink bármelyikén.

Intézményeknek, iskoláknak

Szolgáltatásunk célja, hogy az iskolába járó diákok megfelelő módon képviseljék megjelenésükkel az adott iskola értékrendjét. Tanácsadásunk során a diákok megismerhetik a helyes bőr-és hajápolási technikákat. Tanácsot adunk a megfelelő öltözet, egyéni stílus kiválasztásában. Segítünk a külső-belső egyensúly megteremtésében, egy harmonikusabb külső kialakításában, maximálisan az iskolai etiketthez igazodva.

SZAKEMBEREINK KÖZVETÍTÉSE:

Sminkes és maszkos szakemberek közvetítése

  • reklámfilmekhez, fotózáshoz, videoklipekhez és egyéb filmes produkciókhoz
  • gyermekarcfestés, testfestés különböző rendezvényeken, helyszíneken
  • sebek, hegek, forradások stb. készítése csapatépítő programon és egyéb céges vagy magán rendezvényen
  • esküvőre, bálra

Sminkes és fodrász szakemberek közvetítése

  • divatbemutatókhoz
  • különböző versenyekhez (pl. szépségverseny, fodrász versenyek, egyéb.)
  • esküvőre, bálra

EGYÉB EGYÉNI SZOLGÁLTATÁSOK:

Megjelenési tanácsadás

Személyre szabott stílustanácsadással segítünk a megfelelő smink-és hajviselet illetve öltözék megválasztásában.

Egyéni sminktanácsadás

Egyénre szabottan megmutattjuk a helyes bőrápolást és a személyreszabott sminkek elkészítést a különböző alkalmakra, hétköznapokra.

New style (átváltoztatunk) – Találd meg nálunk a stílusod!

Diákoknak, frissdiplomásoknak, álláskeresőknek Sminktanácsadással, bőrápolási tanácsokkal segítséget nyújtunk ahhoz, hogyan készíts önéletrajzodhoz megfelelő fényképet, illetve megjelenési tanácsadással is segítjük az állásinterjúkon való megjelenést hiszen az első benyomás a legfontosabb!

Ajándékutalvány – Ajándékozz szépséget,tudást vagy szolgáltatást!

Lepd meg szeretteidet, barátaidat ajándékutalványunkkal, mellyel számos kedvezményhez juthatsz Te is. Minden képzésünk és szolgáltatásunk ajándékba adható!

Amennyiben bármelyik szolgáltatás felkeltette érdeklődéseteket egyéni árajánlatért és bővebb információért keressetek minket bátran a +36-70-319-97-91-es telefonszámon vagy emailben az [email protected] címen!

Az adatok tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!