VÁLJ A SMINKMŰVÉSZET MESTERÉVÉ A TV, FILM, HD MAKEUP ÉS PRODUKCIÓS ISMERETEK KÉPZÉSÜNKKEL!

Csatlakozz hozzánk és lépj egy magasabb szintre a sminkművészet világában!

Kinek ajánlott ez a képzés?

  • Tapasztalt sminkeseknek: Ha már otthonosan mozogsz a sminkek világában, és szeretnéd magasabb szintre emelni tudásodat a TV, film és HD makeup technikák terén.

  • Színházi sminkmestereknek: Ha szeretnéd elmélyíteni tudásodat a színházi karakter makeup és speciális effektek terén.

  • SFX smink iránt érdeklődőknek: Ha szeretnéd megtanulni a speciális effektek alapjait, és elképesztően realisztikus sminkmegoldásokat alkotni.

  • Filmes produkciós szakembereknek: Ha szeretnéd megismerni a filmes világ és forgatások szaknyelvét, rendszereit és hierarchiáját.

  • Fotósoknak és média szakembereknek: Ha szeretnéd elsajátítani a High Definition smink technikákat a tökéletes megjelenés érdekében.

  • Smink iránt érdeklődőknek: Ha készen állsz egy intenzív, gyakorlat orientált képzésre, hogy maximálisan kihasználhasd az oktatásban rejlő lehetőségeket.

Filmes maszk készítés tanfolyam a Budapesti Sminkiskolában

Ha a smink világában otthonosan mozogsz, és kíváncsi vagy rá, hogy hogyan tudod még magasabb szintre emelni a tudásodat, akkor a TV, Film, HD makeup és produkciós ismeretek képzés neked szól!

Az alábbi témákban kínálunk intenzív, mélyreható kurzusokat, amelyek segítségével megismerkedhetsz a media smink különleges világával:

  • HD Makeup: Ismerd meg a High Definition smink technikáit, amelyeket a televízió, film és fotózás terén alkalmaznak a tökéletes megjelenésért!
  • Színházi karakter makeup: Mélyedj el a színházi smink világában, és tanuld meg, hogyan alkothatsz lenyűgöző karaktereket a színpadra!
  • SFX alapok: Ismerkedj meg a speciális effektek alapjaival, és tanuld meg, hogyan hozhatsz létre elképesztően realisztikus sérüléseket és trükkös sminkmegoldásokat!
  • Produkciós ismeretek: Ismerd meg a filmes világ és a forgatások szaknyelvét, rendszereit hierarchiáját, Tanuld meg, mit jelent a forgatókönyv, storyboard, diszpo és adásmenet és még sok-sok érdekességet a filmes világról.

A tanfolyam intenzív és gyakorlat orientált, hogy maximálisan kihasználhasd az oktatásban rejlő lehetőségeket!

MIÉRT VÁLASSZ MINKET A TV, FILM, HD MAKEUP ÉS PRODUKCIÓS ISMERETEK KÉPZÉSHEZ?

  • Kiemelkedő oktatók: Tapasztalt, elismert szakemberektől tanulhatsz, akik közvetlenül a TV, film és színházi smink világából érkeztek.
  • Gyakorlat orientált tanfolyam: A képzés során rengeteg gyakorlati feladat vár rád, hogy valódi tudást szerezhess.
  • HD Makeup technikák: Ismerd meg a High Definition smink legújabb technikáit, amelyeket a legmagasabb szintű produkciókban alkalmaznak.
  • Speciális effektek (SFX): Tanuld meg, hogyan készíthetsz elképesztően realisztikus sérüléseket és trükkös sminkmegoldásokat.
  • Színházi karakter makeup: Mélyedj el a színházi smink világában, és tanuld meg lenyűgöző karakterek létrehozását a színpadra.
  • Produkciós ismeretek: Sajátítsd el a filmes világ és a forgatások szaknyelvét, rendszereit és hierarchiáját.
  • Intenzív és átfogó képzés: A tanfolyam intenzív, hogy a lehető legtöbb tudást és készséget sajátíthasd el rövid idő alatt.
  • Modern eszközök és anyagok: Hozzáférés a legújabb sminkanyagokhoz és eszközökhöz, amelyekkel a szakma élvonalában dolgozhatsz.
  • Karrierlehetőségek: A képzés elvégzése után számos karrierlehetőség nyílik meg előtted a TV, film, színház és média világában.
  • Elismert tanúsítvány: A képzés sikeres befejezése után egy hivatalosan elismert tanúsítványt kapsz, amely igazolja szakmai tudásodat és készségeidet.

Gyakran ismételt kérdések a TV, Film, HD makeup és produkciós ismeretek képzésről

Milyen előzetes tapasztalatra van szükségem a TV, Film, HD makeup és produkciós ismeretek képzéshez?

Nincs szükség előzetes tapasztalatra. A képzés alapoktól indul, így mindent megtanítunk, amit tudnod kell a TV, film, és színházi smink területén. Ha már van sminkes tapasztalatod, az csak előny, de nem feltétel a jelentkezéshez.

Mennyire gyakorlatorientált a képzés? Lesz lehetőségem valós projektekben részt venni?

A TV, Film, HD makeup és produkciós ismeretek képzés képzés rendkívül gyakorlatorientált, hiszen célunk, hogy valós munkakörnyezetben is magabiztosan mozogj. Gyakorlati feladatok, workshopok és szimulációk során sajátíthatod el a szükséges készségeket, és lehetőség van valós produkciós projektekben való részvételre is.

Milyen eszközöket és anyagokat biztosítanak a képzés során? Szükséges-e saját felszerelést hoznom?

Minden szükséges eszközt és anyagot biztosítunk a képzés során, beleértve a legmodernebb sminkanyagokat és eszközöket. Nincs szükséged saját felszerelésre, de ha van kedvenc eszközöd, azt természetesen használhatod.

Hogyan tudom összeegyeztetni a képzést a munkahelyi vagy egyéb kötelezettségeimmel?

A TV, Film, HD makeup és produkciós ismeretek képzés képzés rugalmas időbeosztással rendelkezik, hogy könnyen összeegyeztethető legyen a munkahelyi vagy egyéb kötelezettségeiddel. Esti és hétvégi órák is elérhetőek, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb időpontokat.

Kapok-e valamilyen tanúsítványt a TV, Film, HD makeup és produkciós ismeretek képzés elvégzése után? Mennyire elismert ez a tanúsítvány a szakmában?

Igen, a képzés sikeres befejezése után egy hivatalosan elismert tanúsítványt kapsz, amely igazolja a megszerzett tudásodat és készségeidet. Ez a tanúsítvány nagy elismerésnek örvend a szakmában, és segíthet előrelépni a karrieredben.

Milyen karrierlehetőségeket nyithat meg számomra ez a képzés? Mennyire könnyű elhelyezkedni ezen a területen?

A képzés elvégzése után számos karrierlehetőség nyílik meg előtted a TV, film, színház és média világában. Oktatóink és kapcsolati hálónk segítségével könnyebben találhatsz munkát, és gyakorlati tapasztalataid révén előnyre tehetsz szert az álláspályázatok során. Ezen a területen folyamatosan keresnek jól képzett szakembereket, így jó esélyeid lesznek az elhelyezkedésre.

A TV, Film, HD makeup és produkciós ismeretek képzés részletei

Jelenléti tanfolyam, bejelentett, programkövetelmény szerinti oktatás felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/000653

A képzés ideje: 10 alkalom = 30 tanóra (1 tanóra = 45 perc; 1 alkalom = 4 tanóra)
A képzés ára:  290.000 Ft
Részlet fizetési:   20% előleg + 2 részletben lehetséges

Beiratkozási időpontok:
Az oktatási időpontok tervezésével igyekszünk segítségedre lenni, de egy időben egyszerre csak 5 tanulót tudunk fogadni. Ezért az időpontod érdemes mihamarabb lefoglalni.

Választható időbeosztás:
► intenzív időpontok: hétköznapokon 9:00 – 12:00; 13:00 – 16:00 és 17:00 – 20:00 között.
► hétvégi időpontok: szombat 9:00 – 12:00 között.
► külön egyeztetett rugalmas, változó időbeosztásban. 

A képzés típusaA tanfolyam a felnőttképzési központban bejelentett képzésnek 
felel meg.
(A 2020-ban bekövetkezett felnőttképzési törvény változásait követve.)
Az elvégzett  tanfolyamról kétnyelvű (angol-magyar) tanúsítványt állítunk ki.
LétszámKiscsoportos képzés (max. 5 fő)
Szükséges végzettségSminkes tanfolyam, a tanúsítvány oklevél bemutatásával igazolva.
VizsgaElméleti és gyakorlati részből áll.  
Az oktatás végén záróvizsgát kell tenned, a vizsga alkalmával  
lehetőséged van mindazt bemutatni, amit nálunk tanultál.
Ha tetszett, tovább léphetsz a SMINKMESTER képzésünkre.
A tanfolyam időtartama2-3 hónap
Óraszám30 tanóra
A képzés helyszíne1138 Budapest Karikás Frigyes u. 11.
A szakképesítő vizsga helyszíne1138 Budapest Karikás Frigyes u. 11.
Telefonszám+36 70 319 9791
E-mail cím[email protected]
A tanfolyam díja290.000 Ft
Igénybevehető kedvezményekBarátnős Program:
Gyertek ketten egy időben és fizessetek csak 70%-ot.
Iratkozz be a barátnőddel, legyetek egymás modelljei és 30% kedvezményt biztosítunk.

Tudásszint beszámítás
A már meglévő tudásod az ingyenes tudásszintfelmérő teszt alapján meghatározva csatlakozhatsz a képzéshez, így arányosan csökken a képzési díj is.
Részletfizetési lehetőség: 20% előleg befizetése a beiratkozáskor, és további 2 részletben lehetséges

JELENTKEZZ MOST A TV, FILM, HD MAKEUP ÉS PRODUKCIÓS ISMERETEK KÉPZÉSRE!

Az űrlap kitöltése és elküldése nem jelent semmilyen elköteleződést! Adataid elküldését követően rövidesen megkeresünk a részletekkel kapcsolatban.