SMINKMESTER KÉPZÉS

A kurzus célja, hogy az alapvető sminkelési technikák mellett képessé válj professzionális környezetben, csapatban dolgozni és az elvárásoknak megfelelő sminkeket elkészíteni.

Megtanítjuk neked a szakmai anyagok, csillámok és kiegészítők helyes használatát. Elsajátíthatod az egyedi kiegészítők, sablonok elkészítésének módjait, hogy megalkothasd a megálmodott fantázia sminkedet. Ezen felül megismerheted az alapvető maszkoláshoz szükséges anyagokat, speciális festékeket, és blokkolási technikákat.

A képzés időtartama

26 alkalom = 104 tanóra
1 tanóra = 45 perc
1 alkalom = 4 tanóra

A képzés ára

590.000 Ft + ÁFA

A SMINKMESTER KÉPZÉSRŐL

A Sminkmester képzésünk során a Divatsminkes tananyagon felül az alábbi ismeretekre tehetsz szert:

Az elméleti oktatás kiegészül több olyan elemmel is, amelyek ismerete nélkülözhetetlen egy Sminkmester számára.
Kiegészül a kozmetikai ismeretek fejezete, tanulhatsz az alapvető maszkoláshoz, blokkolási technikákhoz szükséges anyagokról, valamint megismerkedhetsz az airbrush elméletével is.

Mindezek mellett az elméleti oktatás során segítséget kapsz ahhoz, hogy az itt szerzett okleveleddel és szakmai gyakorlatoddal megtervezd a karrieredet.

Gyakorlati képzésed sminkmesteri része tartalmazza a professzionális munkakörnyezet megismerését, a különböző szakemberekkel való együttműködés módját, megtanulhatod a különböző témákhoz, stylingokhoz való alkalmazkodást.

Szintén a gyakorlati órákon készíthetsz testfestést, fantáziasminket, tervezhetsz versenysminket, és kísérletezhetsz extrém anyagok használatával is. Saját ötleteid alapján készíthetsz egyedi kiegészítőket és mindezt összegyúrhatod a kreativitásod és ízlésed szerint.

Ezzel alkalmassá válsz arra, hogy komolyabb megbízások elvárásainak is megfelelj, mivel a közös tervezéstől a teljes megvalósításig tartó folyamatban már gyakorlatot szereztél a kurzus során.

Az extrém sminkek elengedhetetlen kiegészítője az alap maszkolási technikák elsajátítása, ami szintén részét képezi a gyakorlati óráidnak.

Képzésünk során előre elkészített jegyzetekből és tematikából tanulhatsz, így minden figyelmedet a sminkelésre fordíthatod.

Az utolsó alkalom tárgya a záróvizsgád lesz.

Amiben még segítségedre lehetünk

  • A már meglévő tudásodat beszámítjuk a képzés idejébe és árába is
  • A portfóliód összeállításában
  • Szakmai gyakorlaton történő részvételben
  • Az iskolához érkező megbízásokon keresztül felelősséggel munkára közvetítünk
  • Jó eredménnyel és szakmai tapasztalattal büszkeségeink közé kerülsz, ami egyúttal szakmai ajánlás is
  • Az iskola eszközeit kölcsönözheted, az iskola helyiségét pedig előre egyeztetett időpontban bérelheted, így könnyebben el tud indulni a sminkes karriered akkor, amikor még nincs teljes felszerelésed vagy saját szalonod
  • A partnereink által biztosított kedvezményekben te is részesülsz
  • Az óráid időpontját maximálisan rugalmasan tudjuk kezelni, tehát tanulás, munka, vagy gyermeknevelés mellett is elvégezheted kurzusainkat (kivételt képeznek engedélyezett képzéseink, melyek előre meghatározott időpontokban látogathatók)

JELENTKEZZ MOST!

Lehetőség van ingyenes konzultációra, melynek keretében személyre szabottan segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb képzést!

Hogy szólíthatunk?
visszahívunk
Választhatsz nyugodtan többet is, ez még semmilyen elköteleződést nem jelent!
close

Sminktanfolyam 🎁 45.000 ft kedvezménnyel
mindössze 5.000
forintért 💄

Iratkozz fel az exkluzív kedvezményért, minden hónapban meghirdetjük ezt a lehetőséget, kizárólag a hírlevélben - az első 10 jelentkezőnek!

Olvasd el, hogy mit tartalmaz a workshop l nem spamelünk soha adatvédelmi szabályzatot.