fbpx

Itt a tavasz, irány a sminksuli!

A tavasz nem csak a madárcsicsergés, a hosszú séták, és virágzás ideje, hanem a megújulásé is. Ha eddig csak fontolgattad, hogy elvégzel egy sminktanfolyamot, akkor most itt az alkalom, hogy bele is vágj.

Tavasszal mindannyian energikusabbnak érezzük magunkat. Valóban megújulunk, szinte újjászületünk. Sokan ekkor érzik itt az idejét annak is, hogy beváltsák az újévi ígéretüket, és belevágjanak olyan dolgokba, amikbe eddig nem mertek, vagy nem éreztek elég erőt hozzá.

 

Tavasszal könnyebb tanulni, hiszen sokkal vidámabbak vagyunk. A levegő friss, a nappalok hosszabbak, és még az ágy is sokkal korábban kivet minket magából, mint télen. Buzgunk a tettvágytól, és attól, hogy megmutassuk a világnak, kik is vagyunk igazán.

Fedezd fel a benned rejlő tehetséget!

 

Ha vonz a sminkelés világa, akkor épp itt az ideje, hogy közelebbről is megismerd. Lehet, hogy egy csomóan próbálnak róla lebeszélni, de hidd el, az a fontos, hogy te mit szeretnél csinálni, és mihez érzel magadban kellő tehetséget, és szorgalmat. A te életed neked kell megélned.

ÉRDEKESSÉG:  megfigyelted, hogy a nők bátrabban sminkelik magukat tavasszal? Sokkal színesebben öltözködnek, és az arcukra is visszatér a mosoly.

Félénknek érzed magad egy sminktanfolyam elvégzéséhez?

 

Ugyan mit veszíthetsz? A tapasztalataink azt mutatják, hogy azok a tanulók, akik jelentkeznek hozzánk nem csak üres álmokat kergetnek, hanem valóban tehetségesek is, és a későbbiekben jól boldogulnak a szakmában.

Ha mégis aggályaid lennének, hívj minket (+ 36 70 319 97 91), és tedd fel nyugodtan a kérdéseidet.

SMINKES-MAKEUP ARTIST

Szerezz elismert végzettséget! A sminkes tudás mellett a művészeti, produkciós és a vizuális ismeretek elsajátítása is kiemelt szerepet kap. 

Engedély szám:

E-001205/2015/B002

SzPk-00218-18-19 3 05 3

DIVATSMINKES KÉPZÉS

Végezd el ezt a képzést nálunk és képes leszel arra, hogy önállóan mennyasszonyi, báli, alkalmi és natúr sminkeket készíts. Betekinthetsz a fashion makeup csillogó világába.

SMINKMESTER KÉPZÉS

A kurzus célja, hogy az alapvető sminkelési technikák mellett képessé válj professzionális környezetben, csapatban dolgozni és az elvárásoknak megfelelő sminkeket elkészíteni.

MASZKMESTER KÉPZÉS

Ha érdekel a filmek világa, ha szeretnél a különböző nagyjátékfilmeknél, sorozatoknál és egyéb filmes produkcióknál dolgozni, akkor itt a helyed! Mi megtanítunk mindenre, amire a kamerák mögötti világban szükséged lehet.

A Budapesti Sminkiskola neve nemzetközi viszonylatban is ismert.
2017 májusában elsőként képviseltük Magyarországot, és nyertük meg a Londonban megrendezett IMATS Világversenyt, Beauty kategóriában.
A verseny felkészítő Mestere Pintér Andrea, a verseny nyertese: Fehérvári Orsolya

ELÉRHETŐSÉGEK
Térkép
KÖVESS MINKET

KÉRDÉSED VAN?

Vedd fel velünk a kapcsolatot – Lehetőség van ingyenes konzultációra, melynek keretében személyre szabottan segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb képzést!